RSLH ry | Yhdistys | Tapahtumakalenteri

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Tapahtumakalenteri

RSLH toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiimme! HUOM! Lintuillat järjestetään toistaiseksi etäyhteydellä. Kokoontumispaikkana on syksystä 2019 alkaen Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4), jos ei toisin mainita. 

2021

Kevätkausi

Tammikuun Lintuilta Kuovilla on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

30.1. La Pihabongauksen yleisötapahtuma Seminaarin puutarhalla klo 11-13. Tervetuloa tarkkailemaan talvilintuja yhdistyksen Pihabongaustapahtumaan! Käyntiosoite Satamakatu 5, Rauma. Yhdistyksen lintuoppaat avustavat lintujen tunnistamisessa ja jakavat tietoa talviruokinnasta ja lintuharrastuksesta. Tänä vuonna puutarhalla bongataan pelkästään ulkotiloissa, ja pyydämme kaikkia paikalle saapujia huomioimaan turvavälit koko tapahtuman ajan!

7.3. Su Pöllöilta etänä klo 18. Tervetuloa mukaan etäyhteydellä toteutettuun pöllöiltaan! Illan aikana esitellään kaikki Suomessa tavatut pöllölajit sekä kuullaan vinkkejä pöllöjen kuunteluun ja pöllöretkeilyyn Rauman seudulla. Pöllöillan vetäjinä toimivat Petri Varjonen ja Juha Wallin, ja llan aikana on myös mahdollista keskustella ja jakaa vinkkejä ja kokemuksia pöllöretkiltä - tervetuloa siis kaikki kiinnostuneet pöllöretkikonkareista vasta-alkajiin! Lähetä osallistumispyyntö osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen  tai soittamalla numeroon 0500 1122 67 niin saat Teams-linkin sähköpostiisi.

11.4. Su Kevätkokous ja Lintuilta klo 18. Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti etäyhteydellä ja osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon. Ohjelmana sääntömääräinen kevätkokous sekä Jyrki Normajan kuvaesitys Alaska - viimeinen rajaseutu. Katso ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja illan ohjelmasta täältä

 

Etälintuiltoja jatketaan kevään mittaan - seuraa tiedotusta!

 

 

Tästä pääset katsomaan menneitä tapahtumia.

 

 

www-sivut: Waumedia