RSLH ry | Yhdistys | Tapahtumakalenteri

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Tapahtumakalenteri

RSLH toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiimme! 

COVID19-info: Tutustuthan ennen tapahtumiin osallistumista ajankohtaisiin alueellisiin koronasuosituksiin ja tulet paikalle vain, mikäli sinulla ei ole koronaan viittaavia oireita etkä ole karanteenissa tai eristyksessä. Pidäthän huolta turvaväleistä ja hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Sisätiloissa suosittelemme lisäksi käyttämään aina kasvomaskia.

Lintuiltoihin on toistaiseksi ennakkoilmoittautuminen, jotta voimme huolehtia tapahtumien turvallisuudesta. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Kerro sähköpostiviestissä tapahtuman nimi ja päivämäärä, nimesi ja yhteystietosi, sekä osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä. Jos osallistut etäyhteydellä, muista myös ilmoittaa sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään. Fyysisenä paikkana on Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4, Rauma).n syksystä 2019 alkaen Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4), jos ei toisin mainita. 

2022

Kevätkausi

13.1. To Lintuilta verkossa klo 18. Porin Lintutieteellinen Yhdistys kutsuu Rauman seudun lintuharrastajat mukaan Lintuiltaansa, jossa Apus-lintuyhdistyksen aktiivi, lintuharrastaja Noora Andersson kertoo erilaisista sovelluksista, joita voi käyttää apuna lintujen tunnistamisessa. Linkki tapahtumaan julkaistaan hetkeä ennen tapahtuman alkua PLY:n facebook-sivulla.

29.-30.1. Valtakunnallinen Pihabongaus. Koronarajoitusten salliessa RSLH järjestää lintuoppaiden johdolla opastetun pihabongauksen la 29.1. klo 11-13 Seminaarin puutarhan ruokinnallamme (Satamakatu 5, Rauma). Vahvistus uusimmista rajoituksista saadaan pe 28.1. Osallistua voit myös omalla kotipihallasi tai muulla sopivalla paikalla: https://www.birdlife.fi/tapahtumat/pihabongaus/

6.2. Su Lintuatlasilta klo 18. Suomen 4. lintuatlas on käynnistymässä! Helmikuun lintuatlasiltaan olemme saaneet puhujaksi BirdLifen atlaskoordinaattori Aapo Salmelan, joka kertoo mistä atlaksessa on kyse ja miten jokainen lintuharrastaja voi jo ensi kesän retkillä antaa arvokkaan panoksen Suomen pesimälinnuston selvittämisessä. Lintuillan Fyysisenä paikkana on perinteinen Kuovin nuorisotalo (Kuovinkuja 4, Rauma). Aapo Salmelan esitys toteutetaan etänä ja on seurattavissa sekä etäyhteydellä että paikan päällä Kuovin nuorisotalolla. Kuovilla on lisäksi läsnä keskustelemassa RSLH:n aktiiveja. Tilaisuudessa ei ole tarjoilua. Mikäli osallistut paikan päällä, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rslh(at)birdlife.fi. Kerro sähköpostiviestissä nimesi ja yhteystietosi. Jos osallistut etäyhteydellä, ilmoittautumista ei tarvita ja voit osallistua myöhemmin ilmoitettavasta linkistä. Linkki julkaistaan Raumaverkossa (sähköposti), yhdistyksen WhatsApp-ryhmissä sekä Facebook-sivulla.

22.2. Ti Pöllöretki klo 19. Kokoontuminen Äyhön S-Marketin P-alueella, mistä matkaa jatketaan kimppakyydein. Varaa maski mukaan. Paluu samaan paikkaan puoleenyöhön mennessä. Retkenvetäjinä Marketta ja Hannele. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa!

6.3. Su Lintuilta klo 18. Tarja Pajari: Miten alkuun lintuharrastuksessa ja ajankohtainen lintutilanne. Lintuilta on suunnattu erityisesti harrastustaan aloitteleville. Tervetuloa Kuovin nuorisotalolle!

26.-27.3. BirdLife Suomen edustajiston kevätkokous Raumalla. BirdLife Suomen ylintä päätösvaltaa käyttävä edustajisto kokoontuu tänä keväänä Raumalla, tuoden yhteen linttuyhdistysten edustajia ympäri Suomen. Katso lisätiedot täältä: https://www.birdlife.fi/jarjesto/yhteystiedot/edustajisto/kokous/

26.3. La Yhdistyksen 20-vuotisjuhla klo 18:30. Paikkana hotelli Scandic Rauma, Aittakarinkatu 9. Ilmoittautuminen iltajuhlaan 8.3. mennessä, katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täältä! Juhla on samalla osa BirdLife Suomen edustajiston kevätkokousviikonloppua.

3.4. Su Yhdistyksen kevätkokous klo 18 Kuovin nuorisotalolla. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Google Meetissä. Etänä osallistuvien tulee ilmoittautua la 2.4. mennessä osoitteessa Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

 

 Tästä pääset katsomaan menneitä tapahtumia.

 

 

www-sivut: Waumedia