RSLH ry | Yhdistys | Tapahtumakalenteri

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Tapahtumakalenteri

RSLH toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumiimme! Kokoontumispaikkana on Uotilan nuorisotalo (Tuomistontie 1), jos ei toisin mainita.

2018

Kevätkausi

Su 7.1. Uotilan nuorisotalolla tapahtuu!

  • Lasten lintukerho klo 17:00. Tutustutaan talvilintuihin! Kesto 45 min, suunnattu alle 13-vuotiaille. Vetäjänä Tarja Pajari.
  • Lintuilta klo 18:00. Seppo Härmälä: Linnut vauhdissa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja se on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen!

Su 4.2. Uotilan nuorisotalolla tapahtuu jälleen!

  • Lasten lintukerho klo 17:00. Tällä kertaa aiheena ovat Suomen pöllöt ja niiden salattu elämä. Kesto n. 30 min, suunnattu alle 13-vuotiaille. Vetäjänä Hannes Halminen.
  • Lintuilta klo 18:00. Timo Trogen: Timon linnut. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja se on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen. 

Su 4.3. Talven viimeinen tapahtumailta Uotilan nuorisotalolla!

  • Lasten lintukerho klo 17:00. Vetäjänä Tarja Pajari.
  • Lintuilta ja sääntömääräinen kevätkokous klo 18:00. Kokousesitelmänä Päivi Sirkiä Luonnontieteelliseltä keskusmuseolta kertoo lintuharrastajien tekemistä lintulaskennoista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja se on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen. Lisäksi illan ohjelmaan sisältyy Talvikisan 2017/18 purku! Tervetuloa!

Pe 23.3. Pöllöretki.  RSLH:n ja SLL Rauman seudun yhteistyössä järjestämä perinteinen pöllöretki pidetään tänä vuonna tulevana perjantaina 23.3. Retki starttaa noin klo 18.30 Uotilan nuorisotalolta, mistä jatketaan kimppakyydein. Retkellä kierrellään seudun parhaita pöllöpaikkoja ja reissun loppupuolella piipahdetaan Kauklaisissa Pöllönpesän kodalla paistamassa makkarat. Retken kesto on arviolta 3-4 h.

alt

 

Su 8.4. peltolintupäivä Kodiksamin kylätalolla (Kodiksamintie 403, Lappi) ja hanhiretki lähiseudun peltoaukeille. Ohjelma alkaa kylätalolla klo 10 Eerik Lehtimäen kertoessa kuvaesityksen muodossa kevään peltolinnuista, ja kahvittelun jälkeen noin klo 11 lähdemme kimppakyydeillä vuotuiselle hanhiretkelle Kodiksamin ja Helvetsuon pelloille. Hanhiretkelle kannattaa ottaa säänmukainen vaatetus, koska retki järjestetään hiukan huonommallakin kelillä. Erityisen huonon kelin sattuessa retki kuitenkin perutaan. Lisäksi pientä evästä kannataa varata matkaan. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ylisenpään kylärinki ry:n kanssa, lisätietoja Ajankohtaista-osiosta.

 

To 26.4. ja 17.5. Lintutorni-illat Unajanlahden lintutornilla. Paikalla lintuopas klo 18-20, säävaraus.

 

To 3.5. ja 24.5. Lintutorni-illat Kauklaistenjärven lintutornilla. Paikalla lintuopas klo 18-20, säävaraus.

 

To 10.5. ja 31.5. Lintutorni-illat Otajärven lintutornilla. Paikalla lintuopas klo 18-20, säävaraus.

 

To-su 10.-13.5. Kevätretki Jurmoon! Lisätietoa Ajankohtaista-osiossa.

 

Pe 8.6. Yölaulajaretki. Kokoontuminen klo 22 Uotilan nuorisotalolla, liikkuminen kimppakyydein. Säävaraus (kova tuuli, sade). Tervetuloa!

 

La-su 9.-10.6. 24h Kesäralli. Tervetuloa jälleen haastamaan oma lintu- ja paikallistuntemus ekopinnakisassa! Moottorittoman kisan alueena on RSLH:n havaintojenkeruualue ja kisa-aika yhtenäinen 24h jakso, jonka voi aloittaa vapaasti la klo 00-18 välillä. Kisa-ajan tulee päättyä viimeistään su klo 18, ja kisan purku on Uotilan nuorisotalolla klo 19 alkaen. Katso kisakutsu, säännöt ja vanhoja tuloksia kotisivujen Kisat-osiosta!

 

Tästä pääset katsomaan menneitä tapahtumia.
 

www-sivut: Waumedia