RSLH ry | Yhdistys | Liity Raumaverkkoon

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Liity Raumaverkkoon

Rauman seudun lintuharrastajien yhteydenpitoa ja tiedotusta varten on perustettu kaikille halukkaille ilmainen sähköpostilista Raumaverkko. Myös muualla asuvat linnuista kiinostuneet voivat liittyä listalle. Raumaverkossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja käydään keskustelua lintuihin ja lintuharrastukseen liittyvistä aiheista. Raumaverkossa on noin 150 jäsentä ja se on maksuton ja avoin kaikille. Linkki Raumaverkkoon.

Raumaverkko toimii Yahoo! Groups -palvelussa. Listan viestit voi tilata joko sähköpostiin tai viestejä voi käydä rekisteröitymisen jälkeen lukemassa listan kotisivulta.

Jos haluat vaihtaa osoitetta Raumaverkossa, ei pelkkä sähköposti ylläpitäjälle enää riitä, vaan sinun täytyy liittää uusi osoite ja poistaa vanha osoite allaolevien ohjeiden mukaisesti!

Verkkoon liittyminen

Ylläpitäjä ei voi enää liittää osoitteita suoraan Raumaverkkoon, vaan nykyään liittyminen tapahtuu vastaamalla kutsuviestiin listan ylläpitoalusta YahooGroupsilta. Ongelmana on ollut, että kutsuviesti joko ei saavu perille, tulkitaan roskapostiksi tai siihen ei ymmärretä reagoida. Jos et ole saanut kutsuviestiä tai se on mennyt sinulta ohitse, voit silti liittyä Raumaverkkoon toimimalla seuraavasti.

*1) Lähetä sähköposti siitä osoitteesta, jolla haluat RAUMAverkkoon liittyä*, osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Jätä otsikko ja viestikenttä tyhjiksi.
 
2) Hetken kuluttua saat vahvistusviestin (englanniksi). Vastaa viestiin sähköpostiohjelman "vastaa" / "reply" -toiminnolla.
Älä muuta otsikkoa ja viestikenttää.

3) Tämän jälkeen ylläpitäjä vahvistaa liittymisesi. Varaudu mahdolliseen parin päivän (kesällä pidempään) viiveeseen riippuen ylläpitäjän työ- ja matkakiireistä.

Tällä tavalla liittyessäsi pystyt ainoastaan vastaanottamaan ja lähettämään sähköpostia. Jos haluat lukea viestiarkistoa tai säätää asetuksia, sinun on luotava Yahoo-profiili. Tämä onnistuu oheisen linkin ohjeiden (englanniksi) avulla:

https://help.yahoo.com/kb/web-access-membership-sln2464.html

Viestin lähettäminen Raumaverkkoon

Viestin lähetys Raumaverkkoon onnistuu lähettämällä viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Kirjoita viestin aiheeseen parilla sanalla viestin sisältö. Kun vastaat viestiin reply-toiminnolla, huomaa, että vastaus menee Raumaverkkoon, eikä pelkästään alkuperäisen viestin lähettäjälle. Jokainen listalle kirjoittava vastaa itse viestinsä sisällöstä, joten muista hyvät käytöstavat.

Viestien lukeminen

Viestit saapuvat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitä mukaan, kun niitä verkkoon saapuu. Vanhoja viestejä voi käydä lukemassa osoitteessa http://groups.yahoo.com/group/raumaverkko/ Yahoo!-palveluun rekisteröitymisen jälkeen.

Verkosta eroaminen

*1) Lähetä sähköpostia siitä osoitteesta, jolla kuulut Raumaverkkoon*, osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Jätä otsikko ja viestikenttä tyhjiksi.

2) Hetken kuluttua saat vahvistusviestin (englanniksi). Vastaa viestiin sähköpostiohjelman "vastaa" / "reply" -toiminnolla.
Älä muuta otsikkoa ja viestikenttää.

3) Osoitteesi poistuu listalta. Jos et enää pääse käsiksi sähköpostiosoitteseen, jolla haluat erota, voit myös pyytää ylläpitäjää poistamaan osoitteesi RAUMAverkosta. Varaudu mahdolliseen parin päivän (kesällä pidempään) viiveeseen riippuen ylläpitäjän matka- ja työkiireistä.

Ongelmatilanteissa

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Raumaverkon ylläpitäjään Timo Trogeniin, trogen(at)dnainternet.net.

 

www-sivut: Waumedia