RSLH ry | Yhdistys | Liity Raumaverkkoon

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Liity Raumaverkkoon

Rauman seudun lintuharrastajien yhteydenpitoa ja tiedotusta varten on perustettu kaikille halukkaille ilmainen sähköpostilista Raumaverkko. Myös muualla asuvat linnuista kiinostuneet voivat liittyä listalle. Raumaverkossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja käydään keskustelua lintuihin ja lintuharrastukseen liittyvistä aiheista. Raumaverkossa on noin 150 jäsentä ja se on maksuton ja avoin kaikille. Linkki Raumaverkkoon.

Raumaverkko toimii Yahoo! Groups -palvelussa. Listan viestit voi tilata joko sähköpostiin tai viestejä voi käydä rekisteröitymisen jälkeen lukemassa listan kotisivulta.

Verkkoon liittyminen

Helpoiten liityt raumaverkkoon lähettämällä sähköpostia verkon ylläpitäjälle .

Voit liittyä verkkoon myös lähettämällä tyhjän viestin osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Saat vastaukseksi omaan sähköpostiisi seuraavan tiedotteen:

"1) Go to the Yahoo! Groups site by clicking on this link: groups.yahoo.com
If clicking doesn't work, "Cut" and "Paste" the line above into your
Web browser's address bar.)
-OR-
2) REPLY to this email by clicking "Reply" and then "Send"
in your email program"


Vastaa tähän viestiin sähköpostisi normaalilla vastaa-toiminnolla 7 päivän sisällä. Vastausviestiin ei tarvitse kirjoittaa mitään.

Lähetyksen jälkeen saat heti tervetuloa -toivotuksen listalle.

Sen saatuasi Raumaverkkoon lähetetyt viestit alkavat tulla sähköpostiisi ja voit itse lähettää listalle viestejä.

Viestin lähettäminen Raumaverkkoon

Viestin lähetys Raumaverkkoon onnistuu lähettämällä viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Kirjoita viestin aiheeseen parilla sanalla viestin sisältö. Kun vastaat viestiin reply-toiminnolla, huomaa, että vastaus menee Raumaverkkoon, eikä pelkästään alkuperäisen viestin lähettäjälle. Jokainen listalle kirjoittava vastaa itse viestinsä sisällöstä, joten muista hyvät käytöstavat.

Viestien lukeminen

Viestit saapuvat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitä mukaan, kun niitä verkkoon saapuu. Vanhoja viestejä voi käydä lukemassa osoitteessa http://groups.yahoo.com/group/raumaverkko/ Yahoo!-palveluun rekisteröitymisen jälkeen.

Verkosta eroaminen

Raumaverkosta voi erota lähettämällä tyhjä viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Saat omaan sähköpostiisi varmistuksen eroamisesta:

"We have received a request from you to unsubscribe from the raumaverkko group. Please confirm your request by replying to this message. If you do not wish to unsubscribe from raumaverkko, please ignore this message."

Vastaa tähän viestiin sähköpostisi vastaa-toiminnolla, niin varmistat eroamisen.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Raumaverkon ylläpitäjään.

 

www-sivut: Waumedia