RSLH ry | Yhdistys | Ajankohtaista | Uusia toimihenkilöitä kaudelle 2021

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Uusia toimihenkilöitä kaudelle 2021

Vuoden 2020 yhdistyksen kokoukset on saatu pidettyä poikkeusoloista huolimatta - kiitos kaikille kokouksiin sekä paikan päällä että etänä osallistuneille!

Rauman seudun lintuharrastajat ry:n ylimääräisessä kokouksessa 6.12. valittiin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Petri Varjonen. Nykyinen puheenjohtaja Tarja Pajari siirtyy jatkamaan hallituksen jäsenenä. Muina hallituksen jäseninä jatkavat Kalle Haapala, Hannes Halminen, Seppo Kivislahti ja Juha Wallin. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin syyskokouksessa 1.11. Aleksi Lohtander ja Markku Suomela. Toiminnantarkastajina jatkavat Marketta Kortelahti ja Jarmo Luotonen.

Kiitos kaikille nykyisille ja uusille yhdistysaktiiveille lintujen ja lintuharrastuksen eteen tehdystä työstä!

 

Petri VarjonenHallituksen puheenjohtajaksi valittu Petri Varjonen on syntyjään raumalainen ja pitkän linjan lintuharrastaja. Hän on toiminut aktiivisesti useissa eri luonto- ja lintujärjestöissä, myös BirdLife Suomen retkikummina.

Petrin mukaan Rauman Seudun Lintuharrastajat on aktiivinen yhdistys, joka tunnetaan ja jota arvostetaan laajasti harrastajien piirissä myös muualla Suomessa. Hyvänä esimerkkinä yhdistyksen toiminnasta oli itsenäisyyspäivänä järjestetty hyvähenkinen lintukisa - mikä olisikaan parempi tapa viettää itsenäisyyspäivää, kuin liikkua koko päivä suomalaisessa luonnossa.

Puheenjohtajan tehtävän hän ottaa innolla vastaan.

 

 

www-sivut: Waumedia