RSLH ry | Harrastus | Kisat

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Kisat

Rauman alueella järjestetään 3 pinnakisaa vuodessa. Kisa-alueena on RSLH:n toimialue eli Rauma, Eurajoki ja Pyhäranta. Rajoina ovat kunnan rajat, lukuunottamatta alueen pohjoisrajaa, joka ei muuttunut Eurajoen ja Luvian kuntaliitoksessa 1.1.2017. Luvia EI siis ole kisa-aluetta, vaan kisat käydään vanhoilla kuntarajoilla. Kisoihin voi osallistua yksittäinen henkilö tai joukkue. Tarkoituksena on laskea kisa-aikana kisa-alueella nähdyt lajit. Jos osallistuu joukkueena, yli puolet joukkueesta on havaittava laji, ennen kuin se hyväksytään joukkueelle kisalajiksi. Kilpailun voi aloittaa mistä vaan ja lopettaa mihin vaan, eli ei ole mitään erikseen määrättyjä aloitus-/lopetuspaikkoja. Kisojen purkupaikat ilmoitetaan erikseen kisakutsussa.
 

kesäkisa mainos yleinen

24h kisa
Vuonna 2017 kisa käydään 10.-11.6. Kesäkisa on kisa, joka käydään ilman moottoriajoneuvoa! Kisa-aika sijoittuu kesäkuun puoliväliin, kisa alkaa vuorokauden vaihtuessa lauantaiksi ja kisa tulee suorittaa yhtenäisenä 24 tunnin jaksona. Kisan tulee olla suoritettu viimeistään purun alkaessa. Kisa käydään henkilökohtaisena-/ joukkuekisana. Kisa-alueena ovat Rauman, Eurajoen ja Pyhärannan kunnat, poislukien suljetut alueet (RA UPM-tehdasalue,  satamat ja telakka ja EJ TVO:n alue) ja entisen Luvian kunnan alue. Kisaan voi osallistua joko henkilökohtaisesti tai joukkueena. Joukkuetta sitoo normaalit kisasäännöt eli yli puolen joukkueesta on havaittava ja tunnistettava laji.

Vuonna 2016 kisa käytiin 11.-12.6. ja joukkueita oli mukana kuusi, näistä neljä yhden henkilön, yksi kolmen ja yksi neljän henkilön muodostamia. Lajeja kisan aikana havaittiin 153, joista ässiä eli vain yhden joukkueen havaitsemia oli 20. Kisalle uutena lajina havaittiin varpuspöllö. Kisan kärkikolmikko oli 1. Puutteiset (Mikko Järvinen ja Juha Wallin), 122 lajia, 3 ässää, 2. Esa Helander, 115 lajia, 4 ässää ja 3. Ari Nieminen, 111 lajia, 1 ässä. Tervetuloa mukaan!

Kisakaavake 2017

 xls ja PDF.

 

 

talvikisa mainos yleinen

Talvikisa
Talvikisan suoritusaika oli 1.12.2016-28.2.2017. Kisan 6 osallistujaa havaitsivat kaikkiaan 97 lajia, ja voittotulos Juha Walliinilla oli 83 lajia. Uusia lajea havaittiin yksi, gröönlanninlokki. Ässiä oli 9. Viime talvikisan ja muidenkin kisojen tarkemmat tulokset voit katsoa sivun alalaidan Vanhoja kisatuloksia -linkkiä klikkaamalla.

Talvikisan 2017-2018 kisalomake (bdf) (word).

Talvikisa on kisa, johon ei tarvitse ilmoittautua ja se käydään henkilökohtaisena kisana. Kisan purku on maaliskuun lintuillassa. Kisa käydään leikkimielellä ja sen tavoitteena on innostaa yhdistyksen jäseniä retkeilemään myös hiljaisimpana talviaikana, jotta saamme tietoa alueemme linnustosta myös talven ajalta. Tervetuloa mukaan! 

 

 

RSLH Itsenäisyyskisa banneri yleinen

Itsenäisyyspäivän kisa
Vuoden 2017 Itsenäisyyspäivän kisaan osallistui ilahduttavasti seitsemän joukkuetta. Tiukassa kisassa lopulta voiton nappasi joukkue Esa Helander ja Jari Alamäki 44:llä lajilla. Ässäiä oli peräti 13. Uusina lajeina kisalle tuli peukaloinen ja isokäpylintu.

Itsenäisyyspäivän kisa on vuosittain 6.12. klo 8-16 kisattava linturalli, johon voi osallistua yksin tai 2-4 hengen joukkueena. Kisalimakkeessa tarkemmin säännöistä. Tuloksia voi hyödyntää myös Talvikisassa, joka kestää joulukuun alusta helmikuun loppuun. Tervetuloa taas mukaan leikkimieliseen kisaan harrastusvuosiin katsomatta!

Kisalomake vuodelle 2017 (bdf) (word).

 Tämän ja kaikkien vanhempienkin kisojen tarkemmat tulokset löydät sivun alalaidan Vanhoja kisatuloksia -linkkiä klikkaamalla!

 

   

 Vanhoja kisatuloksia.

 

www-sivut: Waumedia