RSLH ry

RSLH - Rauman Seudun Lintuharrastajat ry

Kisat

Rauman alueella järjestetään 3 pinnakisaa vuodessa. Kisa-alueena on RSLH:n toimialue eli Rauma, Eurajoki ja Pyhäranta, pois lukien suljetut alueet (UPM:n tehdasalue, Rauman satama- ja telakka-alue ja TVO:n ydinvoimala-alue). Rajoina ovat kunnan rajat, lukuunottamatta alueen pohjoisrajaa, joka ei muuttunut Eurajoen ja Luvian kuntaliitoksessa 1.1.2017. Luvia EI siis ole kisa-aluetta, vaan kisat käydään vanhoilla kuntarajoilla. 

Kisoihin voi osallistua yksittäinen henkilö tai joukkue. Tarkoituksena on laskea kisa-aikana kisa-alueella nähdyt lajit. Jos osallistuu joukkueena, yli puolet joukkueesta on havaittava laji, ennen kuin se hyväksytään joukkueelle kisalajiksi. Kilpailun voi aloittaa mistä vaan ja lopettaa mihin vaan, eli ei ole mitään erikseen määrättyjä aloitus-/lopetuspaikkoja. Kisojen purkupaikat ilmoitetaan erikseen kisakutsussa.

Lisätietoja: kisatoimikunta (Juha Wallin (wallin(at)dnainternet.net), Hannes Halminen (hannes.halminen(at)gmail.com))
 

kesäkisa mainos yleinen

24h kisa
Vuonna 2018 kisa käydään 9.-10.6. Kesäkisa käydään ilman moottoriajoneuvoa! Kisa-aika sijoittuu kesäkuun puoliväliin. Kisa-aika alkaa vuorokauden vaihtuessa lauantaiksi. Oman kisarupeaman voi aloitaa parhaaseen katsomaansa aikaan kunhan se on suoritettu yhtäjaksoisesti sunnuntaihin kello 18.00 mennessä. Purkutilaisuus on Uotilan Sinisellä Koululla Sunnuntaina kello 19.00 alkaen. Kisa-alueena ovat Rauman, Eurajoen ja Pyhärannan kunnat, poislukien suljetut alueet (RA UPM-tehdasalue,  satamat ja telakka ja EJ TVO:n alue) ja entisen Luvian kunnan alue. Kisaan voi osallistua joko henkilökohtaisesti tai joukkueena. Joukkuetta sitoo normaalit kisasäännöt eli yli puolen joukkueesta on havaittava ja tunnistettava laji.

Vuonna 2017 kisa käytiin 10.-11.6. ja joukkueita oli mukana viisi, näistä kolme yhden henkilön, ja kaksi kahden henkilön muodostamia. Lajeja kisan aikana havaittiin 136, joista ässiä eli vain yhden joukkueen havaitsemia oli 19. Kisalle uusia lajeja havaittiin kaksi, jalohaikara ja turkinkyyhky. Kisan kärkikolmikko oli 1. Tarja Pajari, 115 lajia, 2. Puutteiset (Mikko Järvinen ja Juha Wallin), 104 lajia, 3. Esa Helander ja No hevi team (aarno Lipsanen ja Juha Manninen), 99 lajia.

Tervetuloa mukaan!

Kisakaavake 2018

 xls ja BDF

 

 

talvikisa mainos yleinen

Talvikisa
Talvikisan suoritusaika oli 1.12.2018-28.2.2019. Kisa käytiin seitsemän osallistujan voimin ja lajeja havaittiin yhteensä 96. Kisan voittajaksi selviytyi Juha Wallin lajimäärällään 84. Kaksi muuta palkintosijaa veivät Ari Ahtiainen 83 lajilla sekä Virva Poikonen 71 lajilla. Kaikkiaan kisassa havaituista lajeista 11 oli ässiä. Kisalle uusia lajeja ei havaittu. Tarkemmat kisatulokset sivun alalaidan linkistä.

Talvikisan 2018-2019 kisalomake (bdf) (word).

Talvikisa on kisa, johon ei tarvitse ilmoittautua ja se käydään henkilökohtaisena kisana. Kisan purku on maaliskuun lintuillassa. Kisa käydään leikkimielellä ja sen tavoitteena on innostaa yhdistyksen jäseniä retkeilemään myös hiljaisimpana talviaikana, jotta saamme tietoa alueemme linnustosta myös talven ajalta. Tervetuloa mukaan! 

 

 

RSLH Itsenäisyyskisa banneri yleinen

Itsenäisyyspäivän kisa
Vuoden 2018 Itsenäisyyspäivän kisaan osallistui ilahduttavasti kuusi joukkuetta. Kovatasoisessa kisassa lopulta voiton nappasi  Ari Nieminen 51:llä lajilla. Ässäiä oli peräti 14. Uusina lajeina kisalle tuli nokikana, mustakurkku-uikku, harmaapäätikka ja mustapääkerttu.

Itsenäisyyspäivän kisa on vuosittain 6.12. klo 8-16 kisattava linturalli, johon voi osallistua yksin tai 2-4 hengen joukkueena. Kisalimakkeessa tarkemmin säännöistä. Tuloksia voi hyödyntää myös Talvikisassa, joka kestää joulukuun alusta helmikuun loppuun. Tervetuloa taas mukaan leikkimieliseen kisaan harrastusvuosiin katsomatta!

Kisalomake vuodelle 2018 (bdf) (word).

 Tämän ja kaikkien vanhempienkin kisojen tarkemmat tulokset löydät sivun alalaidan linkkiä klikkaamalla!

 

   

 Edellisten kisojen tuloksia näet täältä

 

www-sivut: Waumedia